}

Monday, 26 September 2011

mak aii..nak patah tulang belakang eden!!!

adoiii!!!x larat aku nak ciapkan weaving off loom nie....penat!!!n the important is "tulang belakang aku sakit sangat2...emmm...tapi esok dh nk kene anta...mati ar cm nie..mmg terkejar ar aku nak ciapkan weaving nie...MAK!!!!!!!!!!!!!...sakit belakang sangat2...tp yang penting nyer weaving aku nie nampak ar design bunga nyer..sebelom nie..x nampak langsung....sooo terpakse bukak balik n buat design baru...nie pon sir x tau aku tukar design baru.,....klu die tahu mati aku nak jawab kat die..huhuhu.....

Sunday, 25 September 2011

emmm..youtuber terkenal????spe ek???

ehh..korang yang minat tengok youtube??? x kan x kenal ngan youtuber 2 terkenal kot???korang x kenal or x tahu?realy???oMG!!! ..Mat Luthfi,Anuar Hadi n Maria Elena....ooohhhh..dieorang nie memang terkenal tau kat youtube....mereka adalah the top 3 youtuber...tengok video dieorang...memang banyak pengajaran n funny kot...hehehe..tp dieorang nie speaking ckit ar...so bagi korang2 yang x paham...paham2 jer kan ye...cam Mat Luthfi ..die nie slah seorang V blogger n masih study kt oversea...n nk dikatakan 90% video die dilakonkan disane...emmm...mmg dieorang pandai speaking n mantap lol...bile dieorang cakap...cm nak nk blajar jer  ngan dieorang nie...bagi korang yang belom tengok video dieorang g...p ar follow...lagi2 Mat Luthfi...perhhhhh...tegelak aku tengOk mamat  nie...walaupon dah duduk kat oversea..tapi loghat kedah masih melekat g..memang anak jati kedah siOt....TABIK MAT LUTHFI!!!TERBAIK....you a the best...n i hope u will be the best architect n also best Vblogger...
       
        korang leh tengok ngan tekan link nie je http://www.youtube.com/watch?v=Hmf-jhsx_Tc(Mat Luthfi)
                                                                    http://www.youtube.com/watch?v=zluGJtdKrpU(Anuar Hadi)
                                                                    http://www.youtube.com/watch?                   v=E54AYRyrXNs&feature=related(Maria Elena)

Wednesday, 21 September 2011

siot aku betol2 marah......

aku betol2 marah coz masih agi ada yang x paham ngan situasi aku sekarang...aku nie tengah bzy skrg...so jgan lah buat aku tension satu pala otak nie...paham ar cikit....awak masih xpham saya lah..aku tahu perasaan bile kite x dilayan...tp aku mmg ngah bzy giler...n klu de mase ckit 2 baru ar aku bukak fb....ak bukak fb or blog jap pon x leh ker???adoiiii.....mmg tension ak hidup cm nie,.....semalam dari kol 8 hingga 2 pagi aku kat bengkel buat printing...keje partner...buat sorang 2..mne x letih....mujuh de kina...die ar tolong aku...yang x tahan nyer aku buat penat2 sorang2...sir x de...tp dtg jer budak 2(partner aku lah) sir pon dtg....makaiii.....yang lagi x tahn nyer die leh tanyer sir"sir ok x cm nie"mak aiiii siot aku terbakar ati....mane x nyer aku buat keje...tp die tanyer sir cm die yang siapkan semue 2.....peHHHHH...meletop aku....aku masa 2mmg terus keluar bengkel..asyik istigfar jer...takut nnt aku naik radang aku..tp sir mmg nampak muka aku berubah....uhhh..yg penting semue senior n dak2 class tahu n nampak yg aku buat keje sorang2.....so aku ada backup....

Friday, 16 September 2011

saPE x MEngaMOk....

mak aii...spe ar ax mengamok klu kite sedap2 tido ada org kejutkan kite ngan berita panas....WEI....SKRG NIE ADA TEST VCL 155...oiiiiii...memang x ar...dh ar ak x tau pe2 pasal de test....langsong x bace satu pe pon.....mane ar ar ak x maki hamun kt budak yang call ak 2...cian die....x bersalah...tp kene sembur ngan ak....adoiii...mujuh ar call miss..miss kate ahad nie buat test tuk kiteorg2 yang x tahu berita nie.....adoiii pening pala tol ar...dh ar banyak koje....SENGAL.!!!!!!!!!!!!!..petang nie palk ade OpeN hOusE kt umah pn Ina...aku g mlam kot...mals ar g petang...x best...skema g petaNg nyer.....malm nk smbut BIrthdaY Mon.......HappY BirthDay GirL....

Thursday, 15 September 2011

aKu CyanG kt cOusiOn 2 Aku nIe


nie sEmUe cOusion Aku Yg comEy LOte belaKO.....hehehE


EheH...ComEy Adik aku Yg Posing Kt dePaN nie...ijaT 2..hehe

Wednesday, 14 September 2011

fuHH...aSsgMnt seMaKin GilEr...

td baru aku balik dari bengkel buat fiber sir rafizi nye...mmg penat ar..dh ar rumit nak mampos....tp nak buat cm ner dh keje aku...soO cm ner pon kene ciapkan gak....emmm...malam nie plak kene buat printing...kain plak lupe nak beli....mmg sengal ar....tp x pe...sem nie x lah hard sngt cm lpas2...de ar rest ckit...emm..ak nie dh 2 minggu x call mak ngan abah...td jer baru dpt chat ngan abah kt fb....abah kate ari sabtu nie dieorng semue nk g taiping...g wedding abag Azrul...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aku nak ikut gak.....tp malangnyer aku kat cnie...nak buat cm ner...to my abe palk...sory ek klu x reply mesej....coz skrg nie ngah bnyak keje....adat ar klu couple ngan budak yg masih study...especilly dak U....i HopE U undeRstanD......k ar...klu de mase g ak update ar blog nie klu x de time....emmm...lu pham ar sendiri......Bye.....

Friday, 2 September 2011

raYa TimE

selamat hari raya aku nak ucapkan kepada semue kawan 2 aku yang dekat mahu pon yang jauh -_-                      dimata ...fuh!!!ayat gtu....hehehe
     best gak ar raya tahun nie cos dapat raya ngan orang baru...n tahun nie aku first time sembahyang raya selama 19 TAHUN aku hidop kat dunie...haha..dh ar aku memang x tahu langsung sembahyang raya....ikut jer ar orang sembahyang...coz takot kantoi ar plak..bt malu jer nnt...tp siot ar mmg ngantok tol mase 2....bkan ak jer ngantok ..kak eikin n mak pon sme jer...
      lpas jer sembahyang raya...ak teros ar make up than pakai baju raya...fuh!!!cun gak ak nie....hehehe biase ar aku pon nak perasan gak...tp pe2 pon tahun nie aku memang lain ckit coz aku pakai contect lens..so de difference ar ckit....
       but yang paling penting aku beraya tahun nie mmg betol2 ala kadar tol...x de kasut raya,baju raya pon 1 jer n selendang pon..pakai yang g class..huhu..tp yang penting ak happy....