}

Sunday, 25 December 2011

hehe..mak!!!


Semalam dekat-dekat umah aku ada orang kenduri kahwin,,,
soo aku pon nak lah dress up mak aku nie...
hehe..x lah nak ubah dari baik kepada buruk..x...
n tutup aurat pe..
soo nie lah yang dapat aku ambik pic untuk korang tengok sendiri...

                    nie lah mak aku yang palaing aku sayang...ceh!!!anak ubah mak..
hehe.
.
ha!!! nie satu g mamat nie...punya lah susah nk jumpe
macam vvip...errr..

adoi...dh tukar gaya ar plak...ngan spac nye,rambutnye..
pe2 pon member aku yang sorang nie smart ar gak..hehe

Friday, 16 December 2011

thank izy!!!



aku suka pic nie...comey..nie pon aku x tau aku main sebat
je nk posing...hehe

Wednesday, 14 December 2011

mooD boarD




Punyalah pening aku buat mood board nie...sampai x tido malam dibuatnya
nampak simple..but bukan senang nk buat bende nie
idea kene segar
je...


Monday, 12 December 2011

bangga untuk Sir Rafizi!!!Yeh!!!


Congrat to SIR RAFIZI...cos dapat second winner for PIALA SERI ENDON...wah terharu gila aku dapat lecturer yang gila gempak macam sir nie...Sir Yus pon gempak gak..hehe...

Antara barisan pemenang

pe yang aku dapat info...nie adalah artis yang pertama
yang ingin menggunakan khidmat profesional
SIR RAFIZI...gempak tu...
sape ye nama artis nie???



so..sebagai tanda kebanggan kami budak-budak Textile Part 4...
ape lagi kiteorang buat celebration for Sir Rafizi lah

memang x sah kalau beli kek bukan dari SECRET RECIPE...
taste tinggi budak-budak nie..hehe
lagipon nie untuk sir gak...:)

berdiri tegak memberikan ucapan
smart lah katakan..

terharu tu....huhu

dah macam designer profesional yang dikelilingi
wartawan hangat..metro,berita harian,kosmo,pe g...

tau sedap!!!

ha!tulang belakang Sir Rafizi..
Miss Azirah...comey kn???

sempat g...konon nak ambik pic curi-curi...
last2 nampak gak...
Adoii...

nak jugak budak nie pegang piala...

kiera dapat pegang..aku pon nak gak..Ceh!!!

finally!!!aku dapat bersama Sir Yus...


Antara blogger yang hadir!!!

Cik Nadiah pon ada...

Cik Inani & Cik Atiah(Ayu)

and semestinya blogger paling hot sekarang
Cik Yann Zainal!!!
hehehe

muka-muka berseri-seri bersama banner yang dibuat khas for Sir Rafizi Shari..


P/S:thanks Sir cos telah mengajar saya...saya bangga kerana mendapat tunjuk ajar
sir selama nie...n hope saya juga akan mengikut jejak sir satu hari nanti menjadi winner dalam apa jua pon...

CONGRATULATIONS SIR RAFIZI!!!

Friday, 9 December 2011

Loket burung hantu haram?

 Actually aku memang minat kt loket burung hantu nie..
but rupa-rupanya ada makna disebalik loket nie
mungkin diantara korang ada yang tahu and ade gak yang masih x tahu g...

soo..aku suggest kat korang yang minat loket nie like me..please
lepas nie jangan pakai lagi...
bukan aku saja-saja suruh korang membazir jangan pakai loket nie
aku tahu korang beli mahal-mahal..
tapi setakat pakai and menunjukkn kejahilan lagi x payah..

aku tau ..aku pon bukan baik sangat...but tahu x burung hantu nie simbol ape???
tadi aku punya selidik punya selidik
baru aku tahu nie simbol BOHEMIAN GROVE..
entah lah..kumpulan nie sesat ckit..


BOHEMIAN GROVE nie adalah kumpulan yang menyembah setan..
kumpulan nie menyembah patung burung hantu yang dikatakan
mempunyai kehebatan mencakar dan membunuh mangsanya
dengan pantas...
mereka akan mengorbankan manusia untuk Dewa Molloch..



ritual pemujaan dan pengorbanan manusia

 so...aku x nak lah tengok kawan-kawan or peminat
fesyen macam aku nie tersesat cos terlalu obses ngan fesyen
sekarang tanpa memikirkan
apa maksud disebaliknya....

Thursday, 8 December 2011

penangan ombak rindu


Adoiii...disebabkan penangan cerita OMBAK RINDU nie menyebabkan akhirnya
aku menjejakan kaki di lantai Mesra Mall...
aku nie bukan lah jenis suka tengok wayang...but disebabkan kawan aku nie
datang dari jauh...soo aku tunaikan gak lah hajat die...
sape lagi kalau x c acap kn???huhu
abis duit den...



kerana kiteorang sampai lambat..
soo terpakse lah tunggu tiket kol
3.50...soo pe g ..kiteorang merayau lah dulu
g Pantai Kemasik..


ahhhh!!!!

ain buah ati acap...sweet sangat..:)


comey sangat pic nie

kiera yang ayu

smart pic nie..thanks kiera


ain and kiera


x nampak kew cik ain oii..

with girls...

adoii..kononnye pic dari cerita ombak rindu ar...hehe

jangan bunuh diri!!!


Perhhh!!!hero and heroin OMBAK RINDU!!!

muka hero yang x berape hero...

soo ending nye aku balik ngan muka keletihan...x kisah pon
cos acap yang drive..hehe

Wednesday, 7 December 2011

ahh!!!assgmnt!!!

awal-awal sem je...assgmnt dah belambak bagai...
mana x nye nie sem depan adalah sem last aku sebagai student diploma...
soo memang ar banyak keje kan...
emmm..


drawing aku masa nie memang sengal ar...
idea x de...but ak just buat jew...


 mata aku!!!

siot mata baru bangun tido and terus mengadap drawing nie...
alik2 mata masuk bende pe tah...mata jadi
merah padam cam nie..

drawing yang dah siap...but x clear ar..cos aku snap masa malam2 buta..
huhu..dah lah ke buat 3 keping saiz A1..bapak besar...
1 g kene reject..hehe

Sir Rafizi aka Kemboja...kata aku nie banyak idea...
tapi aku rasa aku lah paling buntu pasal nak design2 nie...
ikut pala otak aku je nak design..

tapi pe2 pon aku bangga gak lah cos bukan Sir Rafizi je cakap cam 2...Sir Yus
pon cakap macam 2 gak...so...aku rasa aku boleh tingkatkan
usaha aku untuk jadi designer textile nanti..:")