}

Friday, 22 February 2013

Surat untuk awak...

assalammuaikum...

Harap awak baca surat alam maya saya nie...saya dah lama taw awak stalker fb saya dari lepas awak putus dengan die...dan apa yang saya fikir telah disahihkan oleh seorang hamba allah...saya tahu yang awak rasa bersalah sangat dengan ape yang berlaku antara kita...saya jugak x nafikan yang saya amat2 kesal ngan ape yang awak buat dekat saya...umpama susu dibalas tuba...saya sentiasa pikir positif walaupon dihasut pelbagai perkara negatif pasal awak...tapi apa yang saya lakukan sia2 je...awak x penah ambik peduli semua tu..

saya sanggup tebalkan muka dihadapan mak dan abah saya untuk memperkenalkan awak sebagai teman istimewa saya...saya sanggup kene marah dengan mak disebabkan perangai awak yang bebal...nak duduk lama kt melaka yang kononnya nk lepaskan rindu kat saya...saya hargai semua perngorbanan awak..awak sanggup turun melaka jauh2 untuk saya...tapi semua tu hanya sementara...

awak...
satu masa dulu saya penah mengharap yang awak akan balik kepada saya...saya berkias dengan awak..tapi saya x tahu sama ada awak faham maksud saya atau tidak...dan bila awak kata nak ikut saya untuk konvo sy nnt...saya rasa happy sangat...awak still nak datang majlis saya...raikan saya.

tapi sikit demi sikit...hati saya berubah...saya dah x de perasaan sayang kat awak lagi...memang x de...kalau dulu saya always tengok wall awak...tapi tidak kini...saya anggap awak 100% kawan saya...macam awak kata last kat saya...biar kita jadi kawan dulu ....masa silam kita dulu biarlah jd kenangan terindah bt saya...:)

..saya harap awak akan sentiasa berfikiran positif sebagaimana saya pikir...
x payah nak mainkan perasaan perempuan lain sebagai balasan awak telah dimainkan oleh kekasih hati 1 bulan awak tu...awak kene pikir awak telah melakukan benda yang sama sebelum tu...hukum karma akan berpatah balik..kalau kita buat baik..baik lah akan datang,..kalau kita buat x baik...x baik lah akan datang kat kita...wassalam...

Tuesday, 19 February 2013

my mak

assalamualaikum...

perh...x tahan bunyi tajuk kali nie..."my mak"...ye lah aku mana de panggil mama ...ibu...mommy...
aku sedar aku hanya panggil mak je...and only mak yang aku sayang...eheh..yan sayang abah gak..hehe


jarang aku snap gambar ngan mak...bukan mak tak suka..tapi aku nie...
x leh snap ngan family..automatik buat muka sengal...geram aku...kalau tidak nak je dalam camera tu gambar aku je...lebih ko kak yann...


muka mak aku innocent je...
n nie muka bile snap paling mak x minat...n mak selalu cakap "ce mata tu jangan dibesar-besarkan"hehe
dah tu stail aku..nak bt cm ne...

 
 wahh..dah lama rasanya x pakai tudung bawal...
                                                                          rasa kecomelan terselah disitu...
                                                                     ahaha...korang jangan nak mengejek ekkk...

last dari aku...hope pemakaian tudung aku nie semakin labuh...walaupon ada yang tegur mata aku kata nya dah semakin tebal...ala nk eyeliner ala-ala animasi jepun gituuu..hehe
k...assalamualaikum...

Friday, 8 February 2013

instax my love

   assalammualaikum....

so sorry cos dh lama x update entry baru...biasalah bila ada mood baru aku nak cite.hehe
bile tengok pic kat bawah nie mesti korang kata CUTEnyerrrrr...ekkkk..aku jer yang cakap cute sebenarnye...

actually nie instax camera dari  Fujifilm



camera nie ada beberapa jenis; instax mini 7S
                                                instax mini 8   
                                                instax mini 25
                                                instax mini 50S
                                                instax 210

and last nya aku pilih instax 8 warna biru...comey bangattt..macam nk penyepak je bunyinye

wahhhh..bergambar sakan aku...hehe

 abah ngan mak mesti kene ada...
asyik nk letak gambar pakwe je ko ekk...hok aloh...

sanggup aku suruh adik aku temankan aku semata-mata nak beli camera nie...x sempat-sempat...
but adik aku ada cakap masa lepas beli camera nie"mesti x lama g akak menyesal beli bende nie"...ehhh lantak ape aku..duit aku...hohoho cakap besar...