}

Monday, 21 November 2011

semue perempuan sama je!!!

              Guy:hei!!!semua perempuan sama je!
               Girl:Yang ko g try semuanya buat ape???

                                                  (cradit:aidil)

    ha!!!penah x korang jadi macam nie???honestly...aku penah kene ok...huhuhu
adoiii...nie lah akan terjadi bila sang  teruna marah kerana ditinggal kan oleh makwa dieorang sendiri...tapi bila dieorang buat perangai x lah plak nak salahkan diri sendiri kan???..itu pandangan aku lah...

   cOuple2 nie kene lah tahan sikit kalau bergaduh tue biase lah...ala laki bini pOn perang besar sampai baling pinggan mangkok pe kan lagi juSt cOuple jew...bila pe2 jadi salahkan sebelah pihak jew...cer bincang baik2...baru lah korang leh cOuple lama...nie Couple just 1 week,1 month,...adoiii...nie mesti korang just main2 kan??? x seyes langsung...  

     nie dalam fb ,twitter,myspace lah...macam2 aku baca...bila cOuple kalau boleh satu dunia korang nak kasi tau korang fill in love ngan someone nie...tapi bila gadOh...
  
     status A:P mampOs ar kO!!!
     status B:natang mUng!!!
     status C:aku leh cari orang lain ar(dh tau leh cari orang lain yang ko p kejar mamat/minah nie asai)



     nie aku nak g tau korang2...kalau lah korang leh cakap cam nie kat pakwe/makwe korang means korang sebenarnye lebih teruk dari dieorang k...cos satu dunia baca korang nye status and dieorang akan pikir yang korang nie macam x diajar langsung dek makbapak korang..(x kesian ke kat parents korang yang x bersalah tu)...sedangkan pakwe/makwe korang yang korang caci maki 2 orang x tau langsung dieorang nie bersalah or x....cuba korang renung2kan....

    actually sebenarnya aku nak cakap korang jangan lah cOuple kalau korang rasa just nak mainkan hati orang yang korang rasa korang x berapa kenal lagi...x kisah lah girls kew guys kew...please lah...
Hidup kat dunia nie kalau kita buat baik..balasan nyer baik..kalau buat sengal..balasannye memang korang dapat bala la kan jawabnyer...

No comments:

Post a Comment