}

Thursday, 10 May 2012

cantik!

assalammualaikum...entry aku hari nie berkenaan dengan kecantikkan or senang kata cantik...

Cantik!emm...subjektif sungguh...ada kat sini perasan die cantik???hehe..mesti ada punye..menipu kalau x penah terdetik dari hati naluri korang yang tulus mulus bagaikan selembut cotton bud 2 kan ..hehe..
haii..x pe2..dalam hati x pe..korang ngan allah jew yang taw..tapi nie yang perasan cantik n g taw kat semua orang yang diri die cantik...posing gile sakan...macam nak pecah camera canon digital SLR korang mengedik snap2 gambar...padahal gambar x cantik pon photoshop jew lebih...pastu bila orang komen cantik..mula lah ayat nie yang keluar..

"hehe...biasa2 je..x cantik pon"...

adoii..gile muntah hijau,kelabu asap,purple aku dibuatnye...hehe jangan terasa bagi yang x buat...hak hak..kadang2 aku pon sama jew..:P

tengok!!!x kesian ke korang kat abang2 yang ensem nie..sampai meniarap kat atas rumput..just nak snap gambar korang..emm..

aku just nak korang taw..x kisah korang cantik or x..yang penting hati...n kalau boleh tolonglah pakai pakain yang comey ckit...jangan lah terlalu terdedah...bukan pe pon...kita suka laki2 puji..tapi hakikatnya laki2 just cuci mata jew kot tengok korang nye kulit yang halus selembut sutera 2...

puji pujian lelaki nie biasa lah..dieorang kan suka bende yang cantik..lagi2 dapat tengok yang free n x berape cukup kain nie...simpan lah kecantikkan korang just 4 husband tercinta korang nanti...
akhir sekali..ingat kita masih dibawah tanggungan ibu ayah..soo mereka lah yang akan menanggung semua dosa2 kita nanti sebelum kita kawin...ingat tu..(ak pon kene ingat!)

No comments:

Post a Comment