}

Saturday, 17 November 2012

Requirement

assalamualaikum...

ari nie aku x ada lah nak cite panjang lebar sangat kan n pic2 aku pon x berapa ada untuk masa sekarang cos terlalu busy dengan kerja...ye lah dulu melepak..sekarang bangun kul 6 pagi balik kul 5 petang...memang penat lah...

but big factor antara sebab aku nak keje adalah DUIT!
adoii..aku x boleh x de duit..macam cacing kepanasan...lagi pon cermin mata aku dah patah n asyik bergantung kat lens yang bapak menipu tok cantik jew...

aku nak beli macam nie lah...bingkai penuh
cun ckit...sila muntah k


one more aku nak beli laptop baru...lepas je adik aku tanya aku bila nak beli laptop baru terus die buat perangai (maksud aku laptop lah)...so aku terpaksa lah berhempas pulas kumpul duit tok beli 2 barang nie...bukan sikit woii...cecah beribu gak kene kumpul...

laptop pink?tiba2 minat ngan warna nie lah plak...adoiii

asal x mintak parent belikan?bukan tu tanggungjawab depa ke?

oit2...nie lah problem budak zaman sekarang x reti usaha sendiri...
bagi aku baik kita usaha sendiri ape yang kita nak and miliki...ianya lebih berbaloi n lebih dihargai...
cubalah jangan asyik nak mintak je keje korang...korang x rasa penatnya cari duit just tok kesenangan orang lain....

No comments:

Post a Comment