}

Tuesday, 11 October 2011

♥11 OKTOBER 2011♥

                                             speCIaL for Budak ApEk

                 haii...aku rase dalam banyak-banyak cerita yang aku nak tulis or memang dah tulis...nie ada lah story that most i like it..YEP!!!tengok date kat atas to pon memang semue orang dah leh agak kali nie story pe plak lah yang aku nak tulis....

       seyes malam tadi sampai kol 4 duduk kat luar sorang-sorang...nak masuk dalam takut x de line plak...emmm..tapi kat luar lagi takut....seram gak aku....tapi aku nk tengok muka budak kat atas tu gak...soo terpakse lah aku buat  dont know jew...Comey Kan dak kaT atAs TU.....ehheehe dengan trademark die.."BF U GAK KAN"...hehehe
                    but pe pon...thanks lagi sekali datang dalam hidup i...i x penah happy cam nie...u tengok kn cam mane i happy semalam skype ngan u,,...LuV u b...hope u x hampakan i kali nie...

3 comments:

  1. ko ngn apek ke,,??? bia betol,,?? mcm x cye je ni yan,,,

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. emm..i also still don't believe until right now...but how can i say..he has aready become my bf...pray 4 us k...:)

    ReplyDelete