}

Wednesday, 26 October 2011

ohh!!!no!!!

    smile!!!fuh..what can i say...semuenya dah berlaku terlalu cepat...aku couple ngan apek tanpa diduga..emm...nak dijadikan story ari selasa 25/10/2011 seperti yang dijanjikan apek datang cini...MELAKA !!!sanggup ek datang dari jauh 4 aku..aku appreciate sangat cos apek buat cam 2..yelah..bile aku dengar cite-cite dari kawan aku..bf dieorg duduk dekat jew pon susah nak datang...apatah lagi jauh...
    first aku bingong gak ar cam ner nak bawak apek g bandar hilir...naik bas???oh no!!!aku sendiri pon x tahu nak naik bas ke sana...nak suruh abah anta..abah keje...but last minute tibe-tibe abah kata abah nak cuti esoknye ....nak ambik apek n anta sekali kiteorang ke town..THANKS ABAH....

...agak rasa shock jumpa apek first2..walaupon dah penah jumpa time PLKN..but aku still rasa segan n pelik..,yelah dulu jumpa sebagai kawan..now jumpe sebagai couple...fuh!!!but aku langsung x segan nak jumpakan apek ngan parent aku...aku rase cam biase jew..x de perasaan takut pon..
     yang nie aku aku nak mulakan story yang betol2 buat aku shock sangat-sangat...aku ingat apek cakap dalam skype nak kiss aku mase nanti kiteorang jumpa...aku ingat apek main-main jew...just nak kasi gempak...but die betol-betol buat...aku memang terkejut berok seketika..macam mana die begitu berani  cium aku kat depan orang ramai...makaiii!!!mujuh melaka bukan terengganu..kalau x....mati aku....
    time kiteorang jalan..tetiba jew aku rasa lain macam..ahhh...die dah mula dah...biase lah couple kn..pegang tangan lah jawapnyer...emmm..semua orang yang lalu kat citu asyik perhati kiteorang jew...segan palk aku..but buat dono jew..mungkin dieorang ingat apek tu cina kot...couple plak ngan orang melayu..tu yang pelik n one more...apek tue ensem lah gak....tapi aku memang pelik..kebanyakkan aku dapat mesti yang muka market...yang membuatkan if aku keluar ngan die.... org sekeliling akan pandang pelik...emm..dah nasib aku dapat muka market nak buat cam ner..terima jew lah...hehehe
    tapi yang spoi nye ijat ikut ar...agak susah gak cos aku x suka ada yang ganggu kiteorang...memang aku leh cakap lah ..apek memang romentik giler..walaupon aku x berapa suka romentik-romentik nie...but die dah buatkan aku terpesong dari sebelum nie...aku x nafikan aku memang suka apek layan aku cam tu..but de gak yang aku x leh terima gak...emm..apek asyik kiss aku jew...aku jadi x selesa...cos orang sekeliling tengok....
   emmm...aku harap ape yang die buat kat aku bukan just suka-suka...cos selama nie aku punyalah susah nk bagi orang kiss aku...tapi apek aku ok jew die buat cam 2...ya!betol mungkin aku terlalu sayang kan die...tapi i nak kat u b...u jangan nak melebih-lebih k...mula-mula nie pastu mintak lain...siap u kalu buat cam tu...i terajang u tau....huhuhu
   

2 comments:

  1. amboi2,,, untg la ade owg cyg skg ni,kan3,,,, em,semoge hbgn kowg b'kklan hgge k akhr hyt k,, amin

    ReplyDelete