}

Wednesday, 12 October 2011

budak apeK dengan posing die yg x sudah....

    dari awai...hingga dh nk off skype nie...die asyik posing jer...aku tau lah die comey....but aku lagi comey...hehe(jangan marah b)..
    pepe pon aku suka layan die posing...aku happy...cos kiteorang jauh..mane leh take pic sama-sama kan???
that y lah aku asyik take pic die jer...soo jangan jeles k...bf ak bukan bf korang..korang nyer bf/gf lantak p lah korang nak buat pe....kan B???

 soo layan lah pic menggedik dari budak apek !!!

comey lah kononnyer...



cover muka lar tu...

ensem plak tengok pic u nie

mulut tu???..hehehe

ala haiii..mata sepet...

hehehe...

ensem bf aku nie...cm tokey cina.hehe

:")

cute lah u!!!

ROCK!!!

smile k...

ha....bab nie nak cite ckit...aku sebenarnye nk letak layout cute nie 4 aku bukan die...but dh trletak kat die nyer fb...dh comey fb  u B...nie lah padahnyer klu suka-suke hake fb aku kan???hehehe
rasekan aku pulak nk prkene die.....
     

No comments:

Post a Comment